Počítá se nejlepší výsledek, termín plnění je vždy k poslednímu dni daného měsíce.
Pokud ti chybí nějaké téma z předchozích let - nastavíme si individuální plán.
Při nesplnění KU, nebude student připuštěn k závěrečným zkouškám - viz ŠVP
100 - 90 % ................................................................................................ 1
89 - 80 % .................................................................................................. 2
79 - 70 % .................................................................................................. 3
69 - 60 % .................................................................................................. 4
59 % a méně ........................................................................................... 5
HÁČKA/ ČÉČKA (PŘEDMĚ)
HACCP (připravuje se)
Září (TECH
Základy práce s nožem
Říjen / Listopad (TECH)
Moderní technologie
Listopad / Prosinec (TECH)
Vývary
Leden (TECH)
Polévky
Únor (TECH)
Základní omáčky
Březen (TECH)
Rýže, obiloviny, luštěniny
Prosinec (NAV) / Duben (POV)
Těstoviny
Leden (NAV) / Květen (TECH)
Vejce
Červen (NAV / POV)
Jak pracovat se zeleninou
Květen (NAV / POV)
HÁČKA/ ČÉČKA (PŘEDMĚ)
HACCP (připravuje se)
Září (TECH)
Jak pracovat s masem
Hovězí maso - interaktivní býk
nic / Září (TECH)
Jak pracovat s masem
jak opékat ostatní hovězí steaky
Jak opékat ostatní steaková masa
nic / Září (TECH)
Jak pracovat s masem - jak opékat ostatní hovězí steaky
nic / Listopad (TECH)
Jak pracovat s masem
Vepřové maso (připravuje se)
nic / Říjen (TECH)
Drůbež
nic / Březen(TECH)
Jak pracovat s rybami
nic / Únor (TECH)
Nakládání a marinování
nic / Květen (TECH)
Metody vaření - suché teplo
nic / Duben (TECH)
Metody vaření - suché Metody vaření - vlhké teplo
nic / Březen (TECH)
Chléb a pečivo (připravuje se)
nic / Září (TECH)
Ekonomika a foodcost - připravuje se
X
HÁČKA/ ČÉČKA (PŘEDMĚ)
HACCP (připravuje se)
Září (TECH)
Jak pracovat s masem
Hovězí maso - interaktivní býk
Září / nic (TECH)
Jak pracovat s masem
jak opékat ostatní hovězí steaky
Jak opékat ostatní steaková masa
Září/ nic (TECH)
Jak pracovat s masem - jak opékat ostatní hovězí steaky
Listopad/ nic (TECH)
Jak pracovat s masem
Vepřové maso (připravuje se)
Říjen / nic (TECH)
Drůbež
Březen / nic(TECH)
Jak pracovat s rybami
Únor / nic (TECH)
Nakládání a marinování
Květen / nic (TECH)
Metody vaření - suché teplo
Duben / nic (TECH)
Metody vaření - suché Metody vaření - vlhké teplo
Březen / nic (TECH)
Chléb a pečivo (připravuje se)
Září / nic (TECH)
Ekonomika a foodcost - připravuje se
X